Műanyag ablak

Bau-Trans 2000 Kft 2015-ben nyitotta meg a Nyílászáró Centrumot ami 1.600 négyzetméter területen helyeszkedik el. A cél egy kizárólag fa és műanyag nyílászáró gyártásra specializálódott gyár és üzlet létrehozása volt, amely elérhető áron kínál minőségi termékeket, emellett személyes figyelmet, hozzáértő szakmai tanácsadást és igényre szabott szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei részére.

Filozófiánk alappillére az olyan felelősségteljes üzleti jelenlét, amely közvetlenül hozzájárul a korunk legfenyegetőbb kihívásaira való válaszadásban. A megfelelő hőszigetelés energiát takarít meg, és ennek jelentősége lényegesen túlmutat rövidtávú anyagi érdekeinken: ökológia lábnyomunk csökkentésén múlik földünk sorsa és ezáltal gyermekeink, unokáink jövője is.

Technikailag minden eszköz renedlkezésünkre áll, ahhoz, hogy ügyfeleink elképzelését maradéktalanul meg tudjuk valósítani. Garantáljuk, hogy az általunk gyártott fa vagy műanyag nyílászáró megfelel a legmagasabb energiatakarékossági szabványoknak.